Erato Bocholt

Toneelvereniging

2016

Comme Chez Swa

PLOT:

We bevinden ons in de periode van Valentijn wanneer we mogen binnenkijken in de keuken van het restaurant “Comme Chez Swa” in Bocholt. Dezer dagen dwarrelen en vliegen de vlindertjes er op los.

Zeker voor François, de eigenaar van de zaak. Deze heeft net het nieuws gekregen dat hij verplicht wordt te trouwen met Geraldine de Betancourt. Dit om een mooie erfenis te bekomen. Maar onze Swa is niet verliefd op deze onaantrekkelijke, oude vrijster van adel, maar wel op Claudia, de knappe dienster die een relatie heeft met de barman Tom.

Het lieve meisje aan de afwas, Katrien, wordt ook nog eens slecht behandeld door haar toekomstige bazin en beraamt een plannetje met haar moeder als blijkt dat de gezondheidsinspectie ieder moment kan langskomen. 

Swa bezwijkt onder zijn verliefdheid en de druk van Claudia. Zo gaat hij mee in haar plannetje om Geraldine te laten vermoorden door een huurmoordenaar. 

Maar of dit lukt? 

Zouden Swa en Claudia een mooie toekomst tegoed gaan of loopt het allemaal toch nog net wat anders dan gedacht?

 

SPELEN MEE: Patrick Goossens, Odette Thijs, Katrien Luyten, Stefan Dirkx, Hilde Verheyen, Lut Hendrix, Micheline Das, Davy Leinders, Noah Beckers, Yves Schutter

 

SPEELDATA:

vr 4 november 2016

za 5 november 2016

vr 11 november 2016

za 12 november 2016

vr 18 november 2016

za 19 november 2016

 

telkens om 20u15

 

 

KAARTEN:

kaarten kosten €8 (€7 voor 60+)

Onze vaste sponsors